Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (10)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Черно Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Черно Н. К. 
Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Черно Н. К. 
Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, Л. С. Гураль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 552-558. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_87
Попередній перегляд:   Завантажити - 705.338 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Черно Н. К. 
Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Іоргачова К. Г. 
Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, Н. К. Черно, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 356.187 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черно Н. К. 
Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 43-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.6 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Черно Н. К. 
Cтруктура та властивості β-глюкану Saccharomyces Cerevisiae, отриманого пероксидним методом [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 964.311 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Черно Н. К. 
Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus) [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 726.696 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Черно Н. К. 
Інтерполіелектролітний комплекс хітозан-пектин як матриця для іммобілізації трипсину [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. А. Озоліна, А. І. Капустян // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 322.453 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Черно Н. К. 
Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусир, О. В. Севастьянова, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.975 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Гураль Л. С. 
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць [Електронний ресурс] / Л. С. Гураль, Н. К. Черно, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.257 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Черно Н. К. 
Визначення раціональних режимів концентрування лізоцимної складової капусти білокачанної (Brassica oleracea) шляхом комплексоутворення з іоногенними полісахаридами [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.063 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Черно Н. К. 
Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L. [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 730.877 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Черно Н. К. 
Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.1 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Черно Н. К. 
Разработка технологии бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. Н. Станкевич, К. И. Шапкина // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.49 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Черно Н. К. 
Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.845 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Черно Н. К. 
Ферментативна фрагментація (1→3/1→6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.617 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Черно Н. К. 
Иммобилизация трипсина в интерполиэлектролитный комплекс хитозан-пектин [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, А. И. Капустян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 154-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.313 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Черно Н. К. 
Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 157-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.294 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Черно Н. К. 
Характеристика екстрактивних речовин Agaricus bisporus та Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Т. А. Лисогор, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 504.463 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Черно Н. К. 
Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 780.244 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського